Το μολυσμένο από τουρκικό και αζέρικο χρήμα βαθύ κράτος και Ρόμπερτ Μενέντεζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε για δηλώσεις ο εισαγγελέας που άσκησε την δίωξη κατά του γερουσιαστή Μενέντες, δείχνοντας στους δημοσιογράφους τα αποδεικτοκά στοιχεία που τον έπεισαν και τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση του. Τρία κιλά χρυσό, μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια, ως και το κυριότερο, μία Μερσεντές δώρο, πολύ καλά κρυμμένη έξω απο την έξω πόρτα του σπιτιού του.

Πολύ καλά έκαναν και τα αποκάλυψαν/παρουσίασαν στον λαό, αφού δεν παρουσιάστηκαν παραστατικά αγοράς, όλου αυτού του καλά κρυμμένου θησαυρού. Παρέλειψε όμως ο εισαγγελέας να αναφέρει το χρονικό της έρευνας/ αποκάλυψης. Δηλαδή την ημερομηνία που έγινε η έρευνα, εκτός και δεν μεταδόθηκε από τα παριστάμενα ΜΜΕ.

Τωρα είναι δουλειά των απανταχού αναλυτών να αναλύσουν πλήρως το συμβάν και να ενημερώσουν το ποίος οφελείται και ποίος άλλος, πλην Μενέντες, πλήττεται για να εξαχθούν συμπεράσματα. Συμπεράσματα οποία συσχετιζόμενα με τις ημερομηνίες έρευνας/δημοσιοποίησης των εγκλημάτων, για να αποκαλυφθεί και ο απώτερος σκοπός της εισαγγελίας εάν χρονοτρίβησες χωρίς εξηγήσεις, αφού όπως δημοσιεύθηκε, η υπόθεση, η συγκεκριμένη, έχει στο παρελθόν κριθεί.

Η τελευταία κατηγορία το ότι ο εν λόγω γερουσιαστής συναντούσε Αιγύπτιους και τους ενημέρωνε περί του τι θα ερωτηθούν, στην ακρόαση, για να έχουν έτοιμες απαντήσεις, είναι…..για γέλια αφού ντροπιάζει όχι μόνο την επιτροπή, αλλά το Κονγκρέσσο όλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ