Αβα Γκάρντνερ – Η μοναδική γυναίκα που ο Φρανκ Σινάτρα δεν κατάφερε να κατακτήσει ολοκληρωτικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 32 του ο Φρανκ Σινάτρα ζούσε την απόλυτη ευτυχία. Στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο ηθοποιός και τραγουδιστής περίμενε να γίνει πατέρας για τρίτη φορά από τη σύζυγό του Νάνσυ.

Γύρω του εκατοντάδες γυναίκες που του έδιναν πάντα, ακόμη και για μια βραδιά. Στάρλετ, θαυμάστριες και τυχαίες γυναίκες τον προ(σ)καλούσαν σχεδόν κάθε βράδυ σε ερωτικές περιπέτειες και ο ίδιος (βλέποντας την έγκυο Νάνσυ) ενέδιδε.

Δεν ήταν ποτέ πιστός, αλλά ειδικά τώρα έκανε ό,τι ήθελε, με όποια ήθελε. Ηταν μάλιστα η εποχή που ερωτοτροπούσε με την ηθοποιό Λάνα Τέρνερ, στην οποία είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει τη σύζυγό του για να ζήσει μαζί της. Αλλά δεν την άφησε. Όχι γι ‘αυτήν.

Μια νύχτα, το 1948, βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του στο Χόλιγουντ με τον καλύτερό του φίλο, τον τραγουδοποιό Σάμμι Καν, χαζεύοντας τη θέα. «Γνωρίζεις ότι εκεί κάτω ζει η Αβα Γκάρντνερ;» είπε ο Καν, δείχνοντας ένα μικρό σπίτι που βρισκόταν ανάμεσα στα δέντρα.

copypasteimage 55

apimages

Το όνομα της νεαρής αλλά καυτής σταρ του κινηματογράφου ξεσήκωσε τον Σινάτρα. Από καιρό είχε προσέξει «αυτό το είδος ομορφιάς που βγαίνει μια φορά στα εκατό χρόνια».

Κάνοντας αυτές τις σκέψεις, ο Σινάτρα έβαλε τα χέρια του στο στόμα  φώναξε «Αβα…Αβα Γκάρντνερ!» Η δυνατή του φωνή ήταν σχεδόν εκκωφαντική στο ήσυχο βράδυ,. «Ξέρουμε ότι είσαι εκεί. Γεια σου, Αβα».

Οι δύο άντρες ξέσπασαν σε γέλια. Και μετά…θαύμα. Το κάτω παράθυρο του σπιτιού που βρισκόταν ανάμεσα στα δέντρα, άνοιξε και η Αβά έβγαλε έξω το κεφάλι της. Ήξερε ακριβώς ποιος ήταν. Θα αναγνώριζε παντού τη φωνή του Σινάτρα. Χαμογέλασε.

Η συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ