Πνίγηκε στα χημικά η Λάρισα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμη απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προς διαδηλωτές μετέτρεψε σε πεδίο μάχης το κέντρο της Λάρισας, όταν τα ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη ρίψη χημικών, καθώς η σημερινή πανθεσσαλική πορεία διαμαρτυρίας των πλημμυροπαθών έφτανε στο τέλος της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας διαμαρτυρίας για τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, τα ΜΑΤ «έπνιξαν» στα χημικά τους διαδηλωτές, με τους τελευταίους να απαντούν με «πετροπόλεμο» προς τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, τα επεισόδια, τα οποία διήρκησαν περίπου 15 λεπτά, μεταφέρθηκαν και σε παρακείμενους δρόμους, όπου τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα να κληθεί και η Πυροσβεστική.

larisa diadilosi epeisodiaa
(πηγή φωτο: onlarissa.gr)
larisa diadilosi epeisodiaaa
(πηγή φωτο: onlarissa.gr)

Αξίζει να αναφερθεί πως η πορεία ήταν ιδιαιτέρως δυναμική, με χιλιάδες κόσμου να δίνει το «παρών» φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η ανάπτυξή τους μάς έθαψε στη λάσπη» και «Η οργή μας να γίνει δύναμη ανατροπής», ενώ διαδηλωτές σήκωσαν και πανό για το έγκλημα στα Τέμπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ