Σάλος με το ξεχασμένο βιντεο του Στέφανου Κασσελακη πριν λίγο καιρο απο πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την παρουσία του Στέφανου Κασσελακη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 πριν 45 περιπου μέρες: 

Φταίει ο σταθμάρχης…
Φταίνε οι αδίστακτοι διακινητές…Φταίει η κλιματική αλλαγή…Φταίει ο ανιψιός…
Φταίνε η κακιά η ώρα, η κακιά η χώρα, η κακιά ΕΛ.ΑΣ…
Οι υπουργοί της καινούργιας κυβέρνησης (που είναι η παλιά), δεν πρόλαβαν να μάθουν ακόμη τη δουλειά που κάνουν εδώ και 4 χρόνια…

Απίστευτη ικανότητα στο να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, μόνο που ακριβώς έξω από το γήπεδο σκοτώνεται ένα παιδί πριν κλείσει τα 30.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή μου στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» του ΑΝΤ1:

❗Ο κ. Οικονόμου πρέπει να απομακρυνθεί για να μάθει ο επόμενος ότι οφείλει να κάνει τη δουλειά του από την πρώτη κιόλας μέρα. Δε θα ζούμε από τύχη μέχρι ένας υπουργός να μάθει δήθεν τις αρμοδιότητές του.

❗Τι είναι χειρότερο από τα δύο; Το να είχε ενημερωθεί ο Υπουργός και να είναι απλά ανίκανος ή το να έχουν διαλυθεί σε τέτοιο βαθμό οι υπηρεσίες ασφαλείας που δεν τον ενημέρωσαν για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

❗Σταματήστε να επαναλαμβάνετε σαν καραμέλα τη φράση «οπαδική βία». Πρόκειται για νεοναζί βία.

❗Μέσα στο 2023, έχω δει: να συγκρούονται τρένα, να πνίγεται κόσμος στην ελληνική ζώνη διάσωσης, να πεθαίνουν άνθρωποι σε καρότσες αγροτικών, να καίγονται για μέρες τα πιο τουριστικά νησιά, να είμαστε Νο1 στην Ευρώπη σε καμένες εκτάσεις, να πέφτουν παλιά πυροσβεστικά αεροπλάνα και να χάνουμε πιλότους, να εκρήγυνται πυρομαχικά σε στρατιωτικά αεροδρόμια, να δολοφονούνται νέοι άνθρωποι έξω από γήπεδα, να έχουμε ελευθερία του Τύπου πάνω μόνο από το Τσαντ και δημόσιο χρέος σαν το Σουδάν.

Σας φαίνεται αυτή η χώρα για «αναπτυξιακός παράδεισος»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ