Ευάγγελος Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί σαν κόμμα, ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δικαιωμένος από την επιλογή του» να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο εν αποστρατεία ναύαρχος και βουλευτής, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος μιλά για την επόμενη μέρα

«Νομίζω είμαι δικαιωμένος αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δείξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά. Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα. Αλλάζει το σκηνικό».

Για την επόμενη ημέρα ανέφερε: «Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν», τόνισε. «Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ