Σάλος με την χθεσινή ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελακη – Σφοδρές αντιδράσεις στο twitter X

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έδωσε τα συγχαρητήρια του, χθες, στον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του κόμματος, ο οποίος αναδείχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο, αν και αναφέρθηκε στα social media στο αποτέλεσμα, δεν είπε συγχαρητήρια, όπως οι κανόνες ευγένειας επιβάλλουν, στον νέο πρόεδρο του κόμματος.

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά», ανέφερε μόνο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η στάση του συζητήθηκε τόσο στα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν χθες εντός και εκτός της Κουμουνδούρου, όσο και στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η ανάρτηση του είχε λάβει 488 απαντήσεις, με τη σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία των χρηστών να εκτοξεύει «βολές» επειδή ακριβώς δεν έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή των εκλογών.

Πολλά ακόμα είναι τα αρνητικά σχόλια που δεν απαντούν στην ανάρτηση του.

M. Καλ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ