Θερμές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελακη για τον Αλέξη Τσιπρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων ψηφοφόρων», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από τη συνάντησή του με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών.

«Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει», κατέληξε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη

Τσίπρας: Συγχαρητήρια από κοντά

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε.

Τσίπρας: Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσεις αυτή την έκφραση, θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Πρέπει να δώσουμε προοπτική, με ενότητα και με συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ