Θρηνος για το 3χρονο αγγελούδι που έφυγε απο τη ζωη σε τροχαιο στην Πάτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουδιασμένοι είναι οι κάτοικοι της Πάτρας μετά από το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε 3 ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα αγοράκι μόλις τριών ετών.

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη στη Νέα Εθνική Οδό, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το 3χρονο παιδί, ο παππούς του κα η γιαγιά του, συγκρούστηκε εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα.

66 2

Σύμφωνα με το tempo24.gr πρόκειται για τον Δημήτριο Σκαρλάτο του Ευαγγέλου 66 ετών από την Παραλία Πατρών, τον 3χρονο εγγονό του Δημήτρη Σκαρλάτο του Ευαγγέλου και την 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά τη σύγκρουση.

Αρχικά, η Jaguar την οποία οδηγούσε ο 66χρονος παππούς του παιδιού προσέκρουσε σε κολόνα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη. Συνεχίζοντας την «τρελή» πορεία της η Jaguar συγκρούστηκε στη συνέχεια και με τρίτο αυτοκίνητο, οδηγός του οποίου ήταν μια 51χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πηγές, το 3χρονο αγοράκι καθόταν σε παιδικό κάθισμα, το οποίο μετά τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε μακριά από το όχημα που είχε ανοικτή οροφή. 

Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 3χρονος, ο 66χρονος και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Σημειώνεται ότι την Jaguar ακολουθούσαν με άλλο όχημα οι γονείς του 3χρονου παιδιού, οι οποίοι εδώ και μέρες είχαν έρθει στην Ελλάδα από την Γερμανία, προκειμένου να παντρευτούν και να βαπτίσουν το αγγελούδι τους. Μάλιστα, η οικογένεια ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία το επόμενο διάστημα.

Το τμήμα Τροχαίας Πατρών διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. 

jaguar troxaio patra 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ (24/09), στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από τη σύγκρουση, επίσης, προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ