Σάλος με την θερμή συνάντηση της Μαιρης Χρονοπούλου με τον γιο του τέως βασιλιά, Νικολαο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα να μάγεψε το κοινό πριν από λίγες ημέρεςστο Ηρώδειο, με το χειροκρότημα του κόσμου να αντηχεί έως τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αποθεώνοντας έτσι το κοινό τη μοναδική ερμηνεύτρια και τις πέντε τραγουδίστριες καλλονές από τη Μεσόγειο (Τουρκία, Αίγυπτος, Αλγερία, Ισραήλ, Ισπανία), που τραγούδησαν από δύο τραγούδια η καθεμιά στη γλώσσα της, όμως η «Espresso», που κατάφερε να μπει στα παρασκήνια της συναυλίας, αποκαλύπτει σήμερα όσα συνέβησαν στη συνάντηση της τεράστιας Μαίρης Χρονοπούλου και του πρίγκιπα Νικόλαου!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Μάλιστα, η ίδια η αξεπέραστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου πείστηκε να μας περιγράψει όσα έγιναν στα καμαρίνια ανάμεσα σε εκείνη και τον γιο του αείμνηστου τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου!

«Τελικά, η Ελλαδίτσα μας εκπολιτίζεται! Εκδημοκρατίζεται. Σκεφτείτε, αν πριν είκοσι χρόνια δημοσιεύατε μία φωτογραφία μίας φανατικής σοσιαλίστριας, της Μαίρη Χρονοπούλου, κι ενός γόνου βασιλικής οικογένειας σε τετ α τετ, θα χάλαγε ο κόσμος! Θα με έδιωχναν από το κόμμα, και δεν ξέρω τι άλλο θα συνέβαινε. Τη βραδιά όμως της συναυλίας τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Παρακολουθήσαμε την εξαιρετική Ευανθία και μετά ανάμεσα σε ένα πλήθος κόσμου, που ήταν στα καμαρίνια, ουδείς έδωσε σημασία σε εμένα και τον Νικόλαο! Φωτογραφηθήκαμε φιλικότατα και μονάχα μία ηλικιωμένη κυρία, φεύγοντας μακριά, μας κοίταξε και ψιθύρισε: “Ωραίο ζευγάρι!” Είμαστε;» λέει με δόσεις χιούμορ η Μαίρη Χρονοπούλου στην «Espresso», απαντώντας στη συνέχεια στις ερωτήσεις μας!

Τι θα λέγατε, κυρία Χρονοπούλου, για τον πρίγκιπα Νικόλαο; Ποια είναι η γνώμη σας;

Ρωμιός, Ρωμιότατος, πανέξυπνος και ατακαδόρος. Μάλλον προς το τέλειο θα τον κατέτασσα!

Είχατε ποτέ άλλες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια;

Ενας πολύ καλός μου φίλος, ο Σπύρος Ροσόλυμος, ήταν χρόνια στο ίδιο δωμάτιο του ίδιου σχολείου (στα Ανάβρυτα) με τον Κωνσταντίνο. Ετσι τον είχα γνωρίσει. Ηταν ζωηρά παιδιά, ιδιαίτερα ο τέως. Νιάτα βλέπεις, παιδί μου, τότε, πολλά νιάτα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ