Οχάιο: 23χρονη μαχαίρωσε 30 φορές στο λαιμό την μητέρα της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που εκτυλίχθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν μια 23χρονη σκότωσε με βαναυσότητα τη μητέρα της, επειδή αποκάλυψε…ένα μυστικό της! Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με τηγάνι από το ίδιο της το παιδί και στην συνέχεια με μαχαίρι, δεκάδες φορές! Ο λόγος είναι πως η νεαρή είχε πάρει αποβολή από το κολέγιο και το μυστικό της αποκαλύφθηκε.

Η Σίντνεϊ Πάουελ κρίθηκε ένοχη για δολοφονία, κακουργηματική επίθεση και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων για τον βάναυσο θάνατο της 50χρονης Μπρέντα Πάουελ. «Τον Μάρτιο του 2020, η 23χρονη χτύπησε την Μπρέντα Πάουελ στο κεφάλι με ένα σιδερένιο τηγάνι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε σχεδόν 30 φορές στο λαιμό», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα σε ανακοίνωσή του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η υπεράσπιση υποστήριξε ότι η Σίντνεϊ έπασχε από σχιζοφρένεια και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη δολοφονία. Διαγνώστηκαν ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο η ίδια κρίθηκε ένοχη και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη με πιθανή αναστολή μετά από 15 χρόνια.

«Η Πάουελ, πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Mount Union, έκλαιγε με λυγμούς στην αίθουσα του δικαστηρίου, αφού οι ένορκοι την έκριναν ένοχη την Τετάρτη», αναφέρει η New York Post.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ