Έφυγε απο τη ζωη η μητερα του Ντανου Γιώργου Αγγελοπουλου λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μόλις λίγες ώρες μετά το γάμο του, έχασε τη μητέρα του και η χαρά του μετατράπηκε σε λύπη, κάνοντας πολύ δύσκολη την ισορροπία ανάμεσα στα αντιφατικά συναισθήματα που βιώνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος ήταν εξαιρετικά φορτισμένος και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε το γάμο του, ενώ την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου».

H κηδεία της μητέρας του Ράνια, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή στη Σκιάθο, τον τόπο καταγωγής τους. Η μητέρα του Ντάνου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από πολλούς μήνες στο νοσοκομείο.

Nα σημειωθεί ότι ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν παραβρέθηκε στο γάμο για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα τους καθώς η κατάστασή της πλέον ήταν εξαιρετικά σοβαρή και μετρούσε ώρες μέχρι να φύγει από τη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ