Η Αχτσιόγλου κήρυξε τον πόλεμο στον Κασσελάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης δικαίωση του Ολυμπία – καμία συνεργασία με το νέο πρόεδρο!

Η Αχτσιόγλου αρνήθηκε στήριξη σε Κασσελάκη: Δεν έχω ενέργεια πια …

Κάθε αρνητική ήταν η Έφη Αχτσιόγλου στις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη για να έχει οποιαδήποτε ενεργή εμπλοκή και στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ από όποια θέση θέλει εκείνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στην Εφ. Αχττσιόγλου να αναλάβει οποία θέση θέλει εκείνη, όμως από την μεριά της υπήρξε άρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εφ. Αχτσιόγλου ευχαρίστησε τον Στ. Κασσελάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η βουλευτής μιλώντας με δημοσιογράφους είπε:

-Συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από την δική μου πλευρά του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα ενδιέφερε. Τους είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε θέση διότι μετά από πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση. Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη θέση πέραν από αυτή που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι, ξαναλέω, καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου.

-Θα μείνετε τομεάρχης Οικονομικών;
-Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία χρέωση.
-Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο;
-Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δε αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Κάναμε μία πιο γενική κουβέντα. Δεν περάσαμε σε πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση. Το κλίμα ήταν μία χαρά, εξαιρετικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ