Βρέθηκε ο 38χρονος από την Άρτα που είχε εξαφανιστεί με τον πατέρα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον 38χρονο άνδρα από την Άρτα που είχε εξαφανιστεί μαζί με τον πατέρα του πριν από μια εβδομάδα, εντόπισαν σήμερα ζωντανό οι αστυνομικές αρχές. Λίγη ώρα αργότερα, ο 65χρονος πατέρας του, εντοπίστηκε νεκρός

Πρόκειται για μια υπόθεση-θρίλερ, καθώς ο 38χρονος και ο πατέρας του, οι οποίοι επέστρεφαν στον τόπο τους από τη Λαμία, έχοντας φύγει από το νοσοκομείο, δεν έφτασαν ποτέ και δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε περιοχή της Φωκίδας, μέσα σε μαντρί, κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί και ο γιος του ζωντανός, λίγη ώρα νωρίτερα. Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε πιο μακριά από το σημείο. Ο 38χρονος ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος άνδρας είχε πάει να παραλάβει τον γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα. Οι δυο τους ξεκίνησαν με το αυτοκίνητό τους με κατεύθυνση την Άρτα, ωστόσο τα ίχνη τους χάθηκαν στη διαδρομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν μιλήσει με συγγενή τους, αναφέροντας ότι θα έχουν φτάσει στο σπίτι έως κάποια συγκεκριμένη ώρα, ωστόσο οι ίδιοι δεν εμφανίστηκαν, με αποτέλεσμα η οικογένεια να ενημερώσει τις αρχές και να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ