Σάλος με την σφοδρή επίθεση του Αχιλλέα Μπεου κατα Σκυλακάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση κατά Σκυλακάκη και ΥΠΕΝ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την ποιότητα του νερού στην Κάρλα.

Ο δήμαρχος Βόλου καταγγέλλει ότι ο Παγασητικός γεμίζει λύματα από τα νερά που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Κάρλα και ζητά να κλείσουν το θυρόφραγμα, καταγγέλοντας ότι τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πολιτών.

«Αν νομίζουν ότι μιλάνε με κανά μ@λ#κ@ είναι γελασμένοι. Για να μην τρελαθούμε. Εάν νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν τους πολίτες του Βόλου είναι γελασμένοι» τόνισε ο Α. Μπέος και πρόσθεσε: «Να απαντήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείο αλλά και στην υπεύθυνη, κα.Αναστασία Καρρά, που αμφιβάλλω εάν έχει βγει από το γραφείο της. Εγώ πήγα τρεις φορές στην Κάρλα. Δεν μιλάμε για την Κάρλα, αλλά για τους τόνους νερού που βρίσκονται έξω από την Κάρλα».

Ο δήμαρχος Βόλου, με αυστηρό ύφος ζητά να βρεθεί άμεσα λύση, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος δεν καλύπτει σκάνδαλα και προειδοποιεί ότι θα κλείσει ο ίδιος αν χρειαστεί το θυρόφραγμα για να προστατεύσει τους πολίτες: «Κύριοι υπεύθυνοι του υπουργείου, δεν μιλάω για μέταλλα και χημικές αναλύσεις. Μέσα από το θυρόφραγμα βγαίνουν λύματα μέσω του αγωγού και χύνονται στον Παγασητικό είναι πολύ υψηλά τα ολικά και μικροβιολογικά φορτία. Εάν θέλετε να το καταλάβετε, καταλαβέτέ το. Το όριο είναι 250mg και έχει 9.000 και 4.000 αντίστοιχα. Βρείτε λύση. Έτσι όπως πάτε θα πάρει πάνω από 1,5 χρόνο. Αρά τι μας λέτε; Ότι θα γεμίσετε τον Παγασητικό σκ@τ@; Για να μην τρελαθώ. Αφορά την υγεία των πολιτών. Δεν καλύπτω σκάνδαλα εγώ. Δώστε άμεσα λύση γιατί θα απαντήσω πολύ δυναμικά. Θα κατεβάσω 5000 κόσμο στην Κάρλα και θα κλείσουν το θυρόφραγμα» τονίζει ο κ. Μπέος.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ανακοίνωση το ΥΠΕΝ υποστήριξε ότι δεν προκύπτει σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης στο νερό, ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα για τα βαρέα μέταλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ