Κίνηση ΜΑΤ του Στέφανου Κασσελακη με την τοποθετηση του Αλέξη Τσιπρα τοποθέτησε τον Αλέξη Τσίπρα, στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει τις εσωκομματικές κινήσεις και αναθέσεις αρμοδιοτήτων ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό ότι τοποθέτησε τον Αλέξη Τσίπρα, στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η Ρένα Δούρου.

Να σημειωθεί ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δικαιούται να ορίσει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Μετά την συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, ελήφθη η ως άνω απόφαση στο πλαίσιο διευθέτησης των εκκρεμοτήτων στην λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η συνάντηση Κασσελάκη Αχτσιόγλου και το «όχι»

Νωρίτερα την Τρίτη θπήρξε τετ α τετ της Έφης Αχτσιόγλου με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, όπου συνομίλησαν επί μισή ώρα.

Αρνητική στην ανάληψη οποιασδήποτε θέσης ευθύνης δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε δηλώσεις της προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισήμανε πως ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι. Πρόσθεσε, δε, πως δεν θα παραμείνει Τομεάρχης Οικονομικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ