Αλβανία: Διακόπτεται η λειτουργία του αεροδρομίου του Κούκες, υπέστη ζημιά 1,5 εκατομμύρια ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν άλλες πτήσεις στο αεροδρόμιο του Κούκες. Αυτό επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα από τον ιστότοπο αυτού του ίδιου του αεροδρομίου, όπου οι αναχωρήσεις όπου δεν υπάρχουν πια αφίξεις και αναχωρήσεις τόσο την τρέχουσα ημέρα όσο και την επόμενη ημέρα, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά διαφορετική κατάσταση σε σχέση με το αεροδρόμιο των Τιράνων όπου, ως αποτέλεσμα του τουρισμού, η συχνότητα των πτήσεων ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Ενώ το τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα παραμένει υψηλό, η έλλειψη πτήσεων προς το αεροδρόμιο του Κούκες δείχνει ότι έπαψαν και οι πτήσεις που είχαν δρομολογηθεί από την Air Albania και η Wizz Air.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Shqiptare, στο αναφερόμενο αεροδρόμιο  κατά τη λειτουργία του καταγράφηκε ζημιά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, στο αεροδρόμιο δηλώθηκαν 77 απασχολούμενοι, αριθμός προσωπικού με αύξηση σε σχέση με το τέλος του 2021 που αναφέρθηκαν 69.

Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Κούκες ξεκίνησαν επίσημα τον Ιούλιο του 2021 με πολλούς προορισμούς, πρώτα την Ελβετία και μετά από το Λονδίνο.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ