Πατροκτόνος της Άρτας: Περιπλανιόταν τουλάχιστον τρία 24ωρα μετά το έγκλημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, ο 38χρονος που δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχε μαζί του. Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί ενώ ταξίδευαν, με τους συγγενείς να τους αναζητούν για 6 ολόκληρες ημέρες.

«Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι»

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος εντοπίστηκε σε στάνη και λίγο αργότερα φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο που είχε χτυπήσει τον πατέρα του με μία πέτρα. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στην Άμφισσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Τον 38χρονο είχε δει κτηνοτρόφος της περιοχής με αίματα στα χέρια και στο σώμα του μέσα στο αυτοκίνητό του, πριν τέσσερις ημέρες και χθες τον εντόπισε άλλος κτηνοτρόφος να κρύβεται μέσα στον στάβλο του. Ο 38χρονος πατροκτόνος που ομολόγησε στους αστυνομικούς την εγκληματική του πράξη και σήμερα οδηγείται στον ανακριτή, συνεχίζει να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται και πολλά από τη στιγμή του αποτρόπαιου περιστατικού. Η σορός του 65χρονου φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν από την πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα.

«Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

«Τον είδα την Τετάρτη το μεσημέρι γύρω στις 14:30-15:00. Έχουμε ζώα εμείς και εκεί που πέρασε ήταν τα ζώα και πίνανε νερό και επειδή ήταν μέσα στο δρόμο σταμάτησε. Έδιωξα τα ζώα για να μπορέσει να περάσει ο άνθρωπος και τον είδα ότι είναι χτυπημένος και μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του» ανέφερε με νόημα. «Τον είδα να φορά κολάρο και να είναι γεμάτος αίματα», είπε ο κτηνοτρόφος. Ενώ πρόσθεσε, «τον αναγνώρισα στο τμήμα. Peugeot μαύρο ήταν το αυτοκίνητο. Επικίνδυνος δεν μου φάνηκε. Απλά μου φάνηκε παράξενο το γεγονός ότι ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του. Το κεφάλι του από τη μια πλευρά είχε αίματα και τα χέρια του γεμάτα αίματα. Όπως κρατούσε (το τιμόνι) δηλαδή, σταμάτησε δίπλα μου εγώ τον είδα στο ένα μέτρο και τα χέρια του που κρατούσε το τιμόνι ήταν γεμάτα αίματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ