Σαλος με την υποψηφιότητα της κορυφαίας χορογράφου Γκαλένα Βελίκοβα που κατεβαίνει με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χορογράφος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά θέλοντας να προσφέρει στην Αθήνα και ιδίως στον Νότιο Τομέα που είναι υποψήφια.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχω την μεγάλη τιμή και χαρά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στης 8/10/23 να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκο Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά»!

Σε όλες τις πτυχές τις ζωής μου, έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συλλογικό επίπεδο.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, τα προγράμματα υγεία, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιώνω καθημερινά την πρόκληση και την ευκαιρία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των νέων ανθρώπων και τις οικογένειες τους, την ενίσχυση των ευκαιριών τους προκειμένου να δημιουργούν και να προοδεύουν.
Μέσα από τις επιχειρήσεις μου που διευθύνω στα τελευταία 22 χρόνια, αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία και η οικονομία λειτουργεί, προσφέρω θέσεις εργασίας και δίνω στους νέους ως παιδαγωγός, το υποστηρικτικό περιβάλλον να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να επιλύσουν τις αδυναμίες τους τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

Ζήτω να μου δώσετε τη δύναμη σας, για να εργαστώ μεθοδικά με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια στην «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον Νίκο Χαρδαλιά στης 8/10/2023! Η Αττική αξίζει να προχωρήσει μπροστά με #αττικήμπροστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ