Νέα ανακοίνωση της αστυνομίας του Κοσόβου: Συνελήφθησαν συνολικά 8 Σέρβοι, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συνολικός αριθμός των Σέρβων που συνελήφθησαν στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια , οι οποίοι πιστεύεται ότι συνδέονται με τους πυροβολισμούς στο χωριό Μπάισκα και τη δολοφονία ενός μέλους της αστυνομίας, αυξήθηκε σε οκτώ, ανακοίνωσε η λεγόμενη αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, σήμερα, γράφει σερβικό δημοσίευμα.

Η δήλωση υπενθυμίζει ότι δύο Σέρβοι συνελήφθησαν στη Μπανίσκα τη Δευτέρα και προσθέτει ότι κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων στο πλαίσιο της επιχείρησης σύλληψης, σύμφωνα με το Tanjug.

Όπως αναφέρεται, κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ένα τεθωρακισμένο, καθώς και ένα βαρύ όχημα – εκσκαφέας, στα οποία βρέθηκε μεγάλος αριθμός διαφορετικών όπλων.

Μεταξύ των όπλων που κατασχέθηκαν είναι ένα τουφέκι των 30 χιλιοστών, δύο μακριά τουφέκια, δηλαδή πολυβόλα, ένα ελεύθερου σκοπευτή, ένας όλμος και ένα αυτόματο τουφέκι, 74 φυσίγγια για το τυφέκιο AK47 και εννέα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας, της Πρίστινα, αναφέρεται επίσης ότι δύο τουφέκια AK47 και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο βρέθηκαν στο μοναστήρι Μπάισκα, τα οποία φέρεται να αφαιρέθηκαν από την τοποθεσία όπου σκοτώθηκε ένα μέλος της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.

Επιπλέον, η ανακοίνωση προσθέτει ότι αστυνομικές μονάδες σταθμεύουν στην περιοχή του χωριού Μπάισκα και ότι, όπως αναφέρεται, «παρέχουν ασφάλεια και επιτρέπουν και παρέχουν βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ντόπιων».

(Telegraf.rs)

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ