Γιώργος Χαραλαμπόπουλος: Ο Έλληνας που ύψωσε τη γαλανόλευκη μέσα στην Τουρκία, στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει επανειλημμένως την αγάπη του για τη πατρίδα και τη προσφορά του στον συνάνθρωπο, ένας αθλητής που κατέχει πάνω από 145 διακρίσεις στη καριέρα του χωρίς να έχει λάβει επιχορηγήσεις, πηγαίνοντας σε όλο το κόσμο με δικά του έξοδα και θυσίες, με μόνο σκοπό του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, να υψώσει τη σημαία μας και να ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος παγκοσμίως, χαρίζοντας, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, λίγη χαρά στους Ελληνες που όλα αυτα τα χρόνια δοκιμαζόμαστε, ηθικά, κοινωνικά αλλα και οικονομικά.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, μεγάλωσε στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την Αττική.

Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, την Σελιάνα Αχαϊας και από την πλευρά την μητέρας του την Μονή της Νάξου.

Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό και ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία με το άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης. Στην συνέχεια ακολούθησε το άθλημα της άρσης βαρών με αρκετές επιτυχίες. Στα 16 χρόνια κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων δημιουργώντας καινούργιο το οποίο και δεν έχει καταρριφθεί έως σήμερα. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην εθνική ομάδα εφήβων με επίσης αρκετούς τίτλους και χρυσά μετάλλια, αποκτώντας και το δίπλωμα προπονητού από το ΥΠΠΟΑ.

IMG 2118
Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος με τον Γιάννη Σγουρό

Ταυτόχρονα με τον αθλητισμό εργάζεται από μικρό παιδί, σε τεχνικά έργα αλλά και στην μικρή τεχνική εταιρία που διαθέτει, ενώ τα μετέπειτα χρόνια και ως φυσιοθεραπευτής.
Η δράση του στα κοινά του αθλητισμού, ξεκίνησε ως πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Χειροπάλης, και τα μετέπειτα χρόνια ως πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της χειροπάλης έως το 2019.

Την πανεπιστημιακή του μόρφωση έχει καλύψει 1ον το πανεπιστήμιο ΕΑΠ στο πρόγραμμα Ιστορία και Τέχνες στο Ελληνικό πολιτισμό και 2ον το πανεπιστήμιο ΠΑΔΑ στο τμήμα της Φυσιοθεραπείας.

Έχει επίσης δύο μεταπτυχιακούς τίτλους του ΠΑΔΑ σε προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ όσο αφορά την θεραπεία με βελονισμό και την θεραπευτική άσκηση CLINICAL PILATES.
Είναι εν ενεργεία αθλητής στην χειροπάλη ενώ έχει στεφθεί 3 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και αρκετές φορές Πανευρωπαϊκός.

Ως άνθρωπος έχει αστείρευτο πάθος και αγάπη στις Τέχνες, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, θέλοντας να προσφέρει ότι μπορεί περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους του.

O Γιώργος Χαραλαμπόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δυτικού τομέα Αθηνών, με το συνδιασμό του Γιάννη Σγουρού “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” και θα τον βρείτε στα ψηφοδέλτια των δήμων: Περιστερίου, Πετρούπολης, Αιγαλέου, Ιλίου, Αγίας Βαρβάρας, Χαιδαρίου και Καματερού – Αγίων Αναργύρων.

 

Οι παγκόσμιες διακρίσεις του:
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ