Δημήτρης Μαύρος στην Αναστασία Γιάμαλη: Αν ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πάρει κοφτές εσωκομματικής αποφάσεις θα έχει πρόβλημα

Ο Δημήτρης Μαύρος της MRB για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Στέφανου Κασσελάκη στο Kontra24

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την άποψη ότι θα ωθούσε δημοσκοπικά τον ΣΥΡΙΖΑ μια συνεργασία Κασσελάκη-Αχτσιόγλου εξέφρασε ο Δημήτρης Μαύρος στο Κοντρα24. Παράλληλα, ανέλυσε τα πλεονεκτήματα του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα και χαρακτηριστικά ανάφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επικράτησε σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με την συνυποψήφια του, έχοντας αναμφίβολα πιο ελκυστικό πακέτο.

Σχολιάζοντας τα πρόσωπα που στελεχώνουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Δημήτρης Μαύρος επισήμανε ότι η αλλαγή ηγεσίας ενδεχομένως να αλλάξει τον τρόπο αντιπολίτευσης στελεχών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει αξιοποίηση προσώπων από το εσωτερικό του κόμματος, στρατηγική που επιλέγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε ο Δημήτρης Μαύρος ότι ζήτησε με σαφή τρόπο μετατόπιση προς το κέντρο κι αυτό οφείλει να κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ περισσότερο διακρίνει μια ενδεχόμενη αλλαγή ρητορικής παρά ουσιώδεις αλλαγές στις αρχές του κόμματος.

Τέλος, επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να λάβει άμεσα τολμηρές αποφάσεις σε σχέση με το εσωτερικό του κόμματος καθώς η διατήρηση αυτού του εκρηκτικού κλίματος είναι δεδομένο πως θα του κάνει ζημιά στο μεσοπρόθεσμο μέλλον ενώ χαρακτήρισε κομβικής σημασίας ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει άμεσα απαντήσεις για την οικονομία που παραμένει το κορυφαίο ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ