Και δεύτερη άδεια για αιολικά στα καμένα: Αφανίζει λαό και πατρίδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως μία πραγματική μάστιγα του έθνους. Είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί μία ασύλληπτη, αδιανόητη καταστροφή, συλλήβδην για την πατρίδα.

Επί των ημερών του η Ελλάδα κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης. Ο ίδιος, γνώριζε για παράδειγμα ότι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας πεθαίνουν άνθρωποι, είχε στα χέρια του την σχετική έρευνα, και όμως έλεγε ψέματα ακόμα και στο βήμα της Βουλής, σε συζήτηση επιπέδου πολιτικών αρχηγών!

Είναι ο άνθρωπος που επί των ημερών του η ευλογημένη ελληνική γη, καταστράφηκε. Η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά της Ευρώπης, η μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία του έθνους. Και όμως ο ίδιος, έλεγε ψέματα ότι δήθεν είχε θωρακίσει το δάσος της Δαδιάς, έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά του 2022, εξαγγέλλοντας μάλιστα το «πρόγραμμα Αιγίς» από το 2021, που ουδέποτε υλοποιήθηκε!

IMG 3805
Η τρομακτική αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία

Επιπλέον, αναφορικά με τις πλημμύρες, διέπραξε ένα ασύλληπτο έγκλημα. Είχε εξαγγείλει αντιπλημμυρικά έργα τα οποία μάλιστα είχαν ενταχθεί στο ταμείο ανάκαμψης. Λίγες ημέρες πριν την καταστροφική λαίλαπα στην Θεσσαλία, αποκαλύφθηκε ότι τα συγκεκριμένα έργα είχαν απενταχθεί!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που από το βήμα της Βουλής χαρακτήριζε σαχλαμάρες και θεωρίες συνωμοσίας ότι εγκαθίστανται ανεμογεννήτριες στις καμένες εκτάσεις και σήμερα η εφημερίδα δημοκρατία αποκαλύπτει ότι υπήρξε και δεύτερη αδειοδότηση για τοποθέτηση αιολικών στα καμένα του Έβρου!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλεί μία ολοκληρωτική εθνική καταστροφή με χαμένες ανθρώπινες ζωές και αφανισμό του φυσικού κάλλους της πατρίδας μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ