Σαλος με τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για Ανδρουλακη και Γεωργιαδη στο Κυριακάτικο Documento

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του Κωστα Βαξεβάνη διαβάζουμε σχετικα με το πρωτοσέλιδο του Documento:

Μερικά πράγματα για την αποκάλυψη στο #Documento αύριο. Στις 28 Σεπτεμβρίου, οι @nytimes αποκάλυψαν, ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης παρακολούθησης με στόχο Κινέζους σε Βαλτική χώρα, προέκυψαν επαφές της #Huawei με την Καϊλή, την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και τον @AdonisGeorgiadi.

IMG 2880

Οι επαφές αυτές είχαν ως αντικείμενο την προσπάθεια που έκανε η εταιρεία να προωθηθούν συμφέροντά της και κυρίως να μην υπάρξουν απαγορεύσεις εναντίον τ της στην Ε.Ε. Το ρεπορτάζ του Documento, αποκαλύπτει, ότι στα πλαίσια της ίδιας επιχείρησης παρακολούθησης, οι μυστικές υπηρεσίας της Βαλτικής χώρας, ενημέρωσαν την ΕΥΠ, ότι υπάρχουν επαφές του @androulakisnick με την Huawei οι οποίες πρέπει να ερευνηθούν. Με εντολή του διοικητή της ΕΥΠ Κοντολεων, ξεκίνησε η παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

Όταν η παρακολούθηση αποκαλύφθηκε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος του Κιναλ ήταν σε παρακολούθηση γιατί ζητήθηκε από άλλη χώρα σε συνεννόηση μάλιστα με ισχυρή δυτική σύμμαχο, να ελεγχθούν σχέσεις με Κινέζους. Τελικώς αυτή η ιστορία των υποκλοπών , συναντά το κατασκοπευτικό θρίλερ με την Κίνα. Δεν δικαιολογεί την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, αλλά απαιτεί σίγουρα εξηγήσεις και από Ανδρουλάκη και από Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ