Σουηδία: Στρατός στους δρόμους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Σουηδία ο στρατός στους δρόμους σε μια απόπειρα να ελεγχθεί το όργιο βίας των συμμοριών των αλλοδαπών, όπως λέει και το olympia εδώ.

Γεγονός όμως είναι ότι η μετανάστευση, παράνομη και νόμιμη, έχει ενθαρρυνθεί είτε με πολέμους είτε με διάφορες προτροπές από τους «ειδικούς» διαχειριστές μας, όπως για παράδειγμα προ ετών (2012), του επικεφαλής της μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΕ κ. Peter Sutherland. Μιλώντας στους Άγγλους «άρχοντες» (επιτροπή μετανάστευσης της Βουλής των Λόρδων) μεταξύ άλλων είπε ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να «υπονομεύσουν την εθνική ομοιογένεια», ούτως ώστε να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν οικονομικά από την πολύ-πολιτισμικότητα! (λεπτομέρειες εδώ και εδώ).

Με αυτό τον τρόπο, οι «σοφές» κυβερνητικές μαριονέτες και μη, ακολουθώντας τις «οδηγίες» των «υπευθύνων», για την ευημερία μας βεβαίως-βεβαίως, φτάσαμε στο σημείο οι «πολιτισμένοι μετανάστες» να μας βιάζουν, να μας κλέβουν, να μας σκοτώνουν, να μας …

Κατά πως φαίνεται, ο στρατός στους δρόμους για επιβολή της κάθε είδους τάξης με αφορμή τους «μετανάστες», οι ανόητες εντολές για εγκλεισμούς (lockdown) ντε και καλά για λόγους υγείας, η αναπόδεικτη κλιματική αλλαγή και κρίση, η προώθηση της φυλακής των πόλεων των 15 λεπτών, το τέλος των μετρητών, η σύνδεση της ταυτότητας με το ψηφιακό νόμισμα και το σύστημα καλής συμπεριφοράς αλά Κίνα, …… έρχονται οσονούπω για την εφαρμογή του «1984», φυσικά για το καλό τους!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ