Σάλος με τον Φειδια απο την Κυπρο που πήγε στο Fame Story για να γίνει οπως ειπε “Ελένη Φουρέιρα”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει να εμφανίστηκε τελευταίος στη σκηνή του Fame Story ο Φειδίας από την Κύπρο, σάρωσε όμως τα πάντα καθως  εντυπωσίασε  τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνιση του, τραγουδώντας Harry Styles με ανεβασμένη διάθεση.

Μάλιστα στο  εισαγωγικό του βίντεο δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της Ελένης Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας πως θέλει να γίνει ο αρσενικός… Φουρέιρος.

Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε την εμφάνιση του: «Δεν έχεις ανάγκη να γίνεις αρσενική Φουρέιρα. Είδα έναν ωραίο καλλιτέχνη και ένιωσα ότι ήσουν ο Harry Styles. Έχεις μέλλον και μακάρι να πείσεις και τον κόσμο να μείνεις στο σπίτι».

Από την πλευρά του ο Light ανέφερε: «Αυτό που είδα σήμερα είναι ότι ήταν άνετος και φάνηκε από τις κινήσεις του στο stage. Είναι από τα αγαπημένα μου performance της βραδιάς. Φουρέιρος».

Τέλος η Ελένη Φουρέιρα, κατέληξε: «Ξέρεις τι είναι εντυπωσιακό και είδα σε σένα; Υπάρχουν κάποια παιδιά που γεννιούνται με άστρο. Ένας από αυτούς είναι ο Νίνο. Ήταν και έγινε και είναι ακόμα σταρούμπα. Εσύ είσαι σταρούμπα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ