Τα κορυφαία μοντέλα της Λευκορωσίας φωτογραφίζονται με στρατιωτικά όπλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Λευκορωσία διεξήγαγε μια αντισυμβατική διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιώντας τα πανέμορφα κορυφαία μοντέλα της χώρας για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υπηρετήσουν στο στρατό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, οι διαγωνιζόμενες για την ανάδειξη της  «Μις Λευκορωσία 2023» συμμετείχαν σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Η Νάντεσντα Τολστίκοβα, νικήτρια του διαγωνισμού «Miss Best Model 2023», περιέγραψε την εμπειρία της ως «καταπληκτική» και σημείωσε ότι έλαβε εκπαίδευση στη χρήση τουφεκιών και εξέφρασε την προθυμία της να συμμετάσχει σε ασκήσεις σκοποβολής.

2 2

Ο συνταγματάρχης Σεργκέι Γκρεμπέννικοφ του Λευκορωσικού Στρατού είπε ότι αυτή η εκστρατεία στοχεύει να παρακινήσει τις γυναίκες να ενταχθούν στο στρατό και να ενισχύσει την επίγνωση της σημασίας της στρατιωτικής θητείας μεταξύ των γυναικών.

3

Αυτό το βήμα έρχεται στο πλαίσιο παρόμοιων εκστρατειών στη Ρωσία, όπου ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε εκστρατείες για να ενθαρρύνει τα κορίτσια να ενταχθούν στη στρατιωτική θητεία, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής διαγωνισμών καλλιστείων για γυναίκες στρατιωτικούς.

4

Από την άλλη πλευρά, κορίτσια από την περιοχή Πριμόρσκι στην ανατολική Ρωσία εκπαιδεύτηκαν για πρώτη φορά στα βασικά του στρατού, όπου έμαθαν τη χρήση όπλων, τις βασικές αρχές της φυσικής εκπαίδευσης και την παραλλαγή και την εργασία σε χαρακώματα, σε μια πρωτοβουλία που αποσκοπούσε στην ενθάρρυνση της συμμετοχής περισσότερων γυναικών στη στρατιωτική θητεία.

(Διεθνής επικαιρότητα)

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ