Στην εκπομπή Δίκη στο Open: Η πολιτική ανεπάρκεια για το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι της Λεωφόρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις και αναλύσεις συνθέτουν για ακόμη ένα βράδυ την θεματολογία του μακροβιότερου talk show, «Η Δίκη στο Open», αφού θα συζητηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ΟΑΚΑ τα τελευταία 24ωρα, το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και τα στημένα ματς.

Σήμερα το βράδυ, στις 21:00, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

Θα αναλυθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 7ης αγωνιστικής και σχολιάζει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που φόρεσε και τις δύο φανέλες, Χρήστος Δημόπουλος. Παράλληλα, θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της σημερινής μάχης της ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Στην Δίκη θα συζητηθεί το στέγαστρο Καλατράβα και η ανεπάρκεια του πολιτικού συστήματος. Αναλύουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Μπούζος και Μαίρη Μπενέα. Την ίδια ώρα, θα αναλυθεί το ζήτημα του νέου αρχιδιαιτητή και η αμηχανία στις ελληνικές σφυρίχτρες. Συζητούν ο σύμβουλος της Ένωσης Διαιτητών Γιώργος Σπανέας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης.

Και η μεγάλη αποκάλυψη! Διαφημίζουν στο διαδίκτυο τα στημένα ματς! Στο studio ο βουλευτής Επικρατείας και νομικός Παύλος Σαράκης και η πρόεδρος της Επιτροπής Συμμόρφωσης της ΕΠΣ Μακεδονίας Χριστίνα Φοροπούλου. Παρεμβαίνει από την Οξφόρδη ο καθηγητής αθλητικού δικαίου Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι. 36 χρόνια «Δίκη», με όλο το αθλητικό παρασκήνιο,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ