Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Το ατέλειωτο μαρτύριο που δείχνει την ανικανότητα του κράτους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και στα ξαφνικά προέκυψε Κηφισός. Όχι ο Αρχαίος, αλλά η μόνη και βασικότερη αρτηρία εξόδου του λεκανοπεδίου, προς βορράν, όπως και η εντός αυτού επικοινωνία, που φέρει το όνομα της, ο από κάτω αυτής ποταμός.Ένα προ πολλών ετών σταδιακά επιδεινούμενο πρόβλημα κορυφώθηκε, για να γίνει επί τέλους, αντιληπτό από τους καλοπληρωμένους, και μέχρι χθές, αδιάφορους αρμόδιους.

Και, πάλι έτσι, αντί να περατώνεται σήμερα, μια τουλάχιστον, εναλλακτική διέξοδος όπως συμβαίνει σε όλα τα υπεύθυνα κράτη, εδώ τοποθετήθηκαν γερανοφόρα οχήματα αντιμετώπισης ατυχήματος, προς αποφυγή «εμφράγματος» από «μποτιλιάρισμα» της αρτηρίας λόγω «ενδεχόμενου» ατυχήματος αυτοκινήτων, κάτι που συνέβαινε τόσο συχνά λόγω της πολύ μεγάλης κυκλοφορίας οχημάτων, και έτσι, πάλι έτσι,«ξυπνήσαμε». Ανάποδα

Ερώτημα, ρητορικό τι άλλο, θα βρεθεί υψηλά ιστάμενος αρμόδιος να απαντήσει στο πότε σκέπτονται να ξεκινήσουν να σκέπτονται, συσκεπτόμενοι, για το τι πρέπει να πράξουν γα αυτήν, την συνεχώς επιδεινούμενη, βάσανο των πολιτών; Σιγά που θα υπάρξει απάντηση. Αλλά, πάλι που ξέρεις, ίσως τώρα με τις «τριετίες» κάτι να κινηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ