Πειθαρχικό έλεγχο στο Μπέο για την χειροδικία σε πολίτη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αδικαιολόγητη η ανοχή της Υπουργού Εσωτερικών στη συνεχή ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου» καταλογίζουν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

«Πριν λίγες μέρες παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι τον Δήμαρχο Βόλου να χειροδικεί ευθέως εις βάρος διαμαρτυρόμενου πολίτη, ευρισκόμενου εμφανώς σε απελπισία μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη πλημμύρα στην πόλη του Βόλου. Και μάλιστα το εν λόγω περιστατικό είδαμε να λαμβάνει χώρα παρουσία αστυνομικών οργάνων, που παρακολουθούσαν χωρίς να παρέμβουν. Τον παρακολουθήσαμε, επίσης, να καταβρέχει με τη μάνικα άλλον πολίτη, δικηγόρο, που στεκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο έτερου υποψήφιου για την δημαρχία του Βόλου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές», αναφέρουν οι βουλευτές και ρωτούν την Νίκη Κεραμέως:

-Θα προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να τεθούν υπόψη του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τα ανωτέρω αναφερόμενα περιστατικά και να κινηθεί αρμοδίως η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου του Δημάρχου Βόλου;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ