Επιτέθηκαν σε ανήλικο μαθητη και του εσπασαν τα δόντια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας στα σχολεία της χώρας. Ένα νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε σχολείο. Αυτή την φορά το συμβάν καταγράφηκε στην Πάτρα με θύμα έναν μαθητή ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο αφού του έσπασε τα δόντια συμμαθητής του μετά από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε παρέα.

Οι αρχές ερευνούν την καταγγελία της μητέρας του μαθητή της Γυμνασίου για το περιστατικό. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση από τον συνομήλικό του. Αφού τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο. Αποτέλεσμα, να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Το περίεργο είναι -σύμφωνα με όσα η μάνα κατήγγειλε- ότι δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού.

Ο διευθυντής του σχολείου στην Αχαΐα ενημέρωσε την καταγγέλλουσα για την διεύθυνση κατοικίας του 13χρονου. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την περαιτέρω παρουσία του στο σχολείο. Πλέον, η σοβαρή αυτή υπόθεση θα λάβει την δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ