Πάνος Καμμένος: Ο μόνος ΥΕΘΑ που έστειλε τα F-16 πάνω από την Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χορτάσαμε λόγια, όπως χορτάσαμε και προδοσία. Η αλήθεια είναι μία. Ότι μόνο ο Πάνος Καμμένος ως υπουργός εθνικής άμυνας, έστειλε τα F 16 πάνω από την Κύπρο και τα έστελνε συνεχώς σε κάθε ευκαιρία. Σε ασκήσεις, σε παρελάσεις, για έκτακτες επιχειρήσεις.

Δυστυχώς, το 2019 με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό σταμάτησε. Την 1 Οκτωβρίου 2019, ενώ ήταν προγραμματισμένη η άφιξη των ελληνικών μαχητικών για την μεγάλη παρέλαση στη Λευκωσία, αυτή ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Αυτός είναι ο λόγος που οι τούρκοι πολέμησαν τον Πάνο Καμμένο και ζητούσαν σε κάθε ευκαιρία την αποπομπή του. Αυτός είναι και ο λόγος που χρηματοδότησαν με βρώμικο χρήμα, βρώμικα και προδοτικά ντόπια ΜΜΕ για να τον αποδομήσουν, για να τον δολοφονήσουν πολιτικά. Δυστυχώς, τα κατάφεραν, με την ανοχή του ελληνικού λαού…

Έκτοτε, τα ελληνικά μαχητικά παρέμειναν και παραμένουν μακριά από την Κύπρο. Όπως και σήμερα κύριε Δένδια, παρά τις πομπώδεις δηλώσεις, δε στείλατε ούτε ένα Ραφάλ, έτσι για την τιμή των όπλων, πάνω από την Κύπρο.

Η ιστορία όμως θα είναι αμείλικτη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ