Συγκλονιστικός ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννιδη: Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν σήμερα τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, έχοντας περάσει δύο δύσκολα χρόνια με προβλήματα υγείας.

Στον Άγιο Ιωάννη Βούλας πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για όλους όσους ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον τεράστιο «Ξανθό» αλλά δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη όπου θα γίνει η κηδεία, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τραγικές φιγούρες η αγαπημένη του σύζυγος Γιούλα Γκιουζελοπούλου και η μοναχοκόρη τους, Ελένη-Θεοδώρα η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε.

«Δεν είμαι μόνη μου. Εδώ είμαστε όλοι για να σου φωνάξουμε πόσο πολύ σε αγαπάμε και τι θα σημαίνεις πάντα για την οικογένειά σου, για το μπάσκετ, για τον αθλητισμό, για όλη την Ελλάδα. Έφυγες νωρίς και ένδοξα μπαμπά. Έφυγες με γενναιότητα, όπως έκανες σε όλη σου τη ζωή. Στάθηκες στις επάλξεις, πολέμαγες σαν θηρίο, δεν φοβόσουνα κανέναν και τίποτα. Και τώρα που σε αποχαιρετάμε πάλι αγέρωχο σε βλέπω μπροστά μου» είπε η κόρη του σπουδαίου προπονητή και πρώην υφυπουργού.

«Θρηνούμε που σε χάσαμε, μα χαιρόμαστε γιατί ζήσαμε μαζί σου, βαδίσαμε στις στράτες που μας χάραξες, ακολουθούσαμε τις οδηγίες που μας έδινες. Κοουτσάρα μου θα σου πω κάτι, το παιχνίδι δεν τελείωσε, πήρες απλά ένα τάιμ άουτ για να το συνεχίσεις στα ουράνια γήπεδα» είπε η Ελένη-Θεοδώρα και του αφιέρωσε ένα τραγούδι της Μαρινέλλας: «Ένα τραγούδι της αγαπημένης σου Μαρινέλλας λέει «καμιά φορά να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχει δρόμοι». Εσύ μπαμπά μου τους βρήκες αυτούς τους δρόμους» κατέληξε με τρεμάμενη φωνή και μάτια βουρκωμένα.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι παίκτες Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης που είχαν συνεργαστεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη στην Εθνική μπάσκετ όπως επίσης και οι θρύλοι Παναγιώτης Φασούλας και Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός, ο Υφυπουργός αθλητισμού, ο Άρης Θεσσαλονίκης και πολλοί άλλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ