Ποια Κύπρος και ποια Αρμενια; Ο Μητσοτακης “καίγεται” μόνο για την Ουκρανια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλύσει όλα τα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, έχει διευθετήσει όλα τα διπλωματικά ζητήματα, έχει ανταποκριθεί επαρκώς στις ζωτικές ανάγκες του Ελληνισμού απανταχού Γης και η μόνη έγνοια που τον ταλανίζει είναι η… Ουκρανία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στο δίκτυο CNBC από την Γρανάδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη ανησυχία του: όχι για τους πλημμυροπαθείς που ζουν εγκαταλελειμμένοι στα λασπόνερα, όχι για τα χειμαζόμενα από την ακρίβεια νοικοκυριά και τους χιλιάδες νεόπτωχους που έχει δημιουργήσει η κυβέρνησή του, αλλά για τον Ζελένσκι!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανησυχεί και πολύ περισσότερο δεν στενοχωριέται για την συνεχιζόμενη γενοκτονία του κυπριακού Ελληνισμού και των Αρμενίων του Αρτσάχ. Θλίβεται, ωστόσο, για τα κονδύλια που ενδέχεται να απολέσει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι λόγω της πολιτικής κρίσης στις ΗΠΑ.

«Ανησυχώ και η πολιτική κατάσταση αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ είναι ασαφής. Περιμένω στο τέλος η κατάσταση να επιλυθεί. Η υποστήριξη των ΗΠΑ είναι καίριας σημασίας για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας και περιμένω ότι αυτό το ζήτημα θα επιλυθεί. Αυτή η πολιτική κρίση θα επιλυθεί αργά ή γρήγορα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης εκφράζοντας με σαφήνεια τις πολιτικές του προτεραιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ