Σαμποτάζ Μητσοτάκη στις αυτοδιοικητικές με τα διόδια: Θα πληρώσουν οι ετεροδημότες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξαιρετικά βρώμικο παρασκήνιο εκτυλίσσεται λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ενώ οι πρώτες ανακοινώσεις ήθελαν τα διόδια να είναι δωρεάν, έστω και στο ασφυκτικό πλαίσιο της ημέρας των εκλογών, τώρα ανακοινώνεται ότι οι πολίτες θα πληρώσουν κανονικά και θα εξαιρεθούν μόνο οι εκλογικοί αντιπρόσωποι!

Συγκεκριμένα, η πρώτη Πληροφόρηση για τα διόδια την ημέρα των εκλογών έλεγε τα ακόλουθα: «Η ελεύθερη διέλευση των πολιτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, θα ισχύσει από τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου».

Τις τελευταίες ώρες όμως, Υπάρχει μια σκανδαλώδης ανατροπή: Μόνο στους δικαστικούς αντιπροσώπους – και όχι στους ψηφοφόρους – θα παρέχεται η δωρεάν διέλευση από τα διόδια, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό αναφέρεται στη σχετική εντολή που δόθηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο!!

Πρόκειται για ένα μίνι πραξικόπημα. Το οποίο η αντιπολίτευση ακόμα δεν το έχει πάρει είδηση. Καταλαβαίνετε ότι όποιος δεν Έχει τη δυνατότητα να πληρώσει διόδια, δεν θα πάει να ψηφίσει. Προς όφελος φυσικά της κυβέρνησης! Διότι είναι αυτονόητο ότι όποιος δεν αντέχει να πληρώσει το υπέρογκο κόστος των διοδίων, προφανέστατα δεν θα είναι και υμνητής του Μητσοτάκη…

Ενδεικτικό το δημοσίευμα που παραθέτουμε στην εικόνα του άρθρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ