Σάλος με την επίθεση του Αδωνι Γεωργιαδη στον Παυλο Πολακη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου – Τον έβαλε στη θέση του ο Γιώργος Καραμερος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρόσωπο με πρόσωπο», όταν ΑδωνιςΓεωργιάδηςκαι Γιώργος Καραμέρος, αρπάχτηκαν με αφορμή τον Παυλο Πολάκη, τον οποίο ο Κασσελάκης έχρισε χθες συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε αναρτήσεις του Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν ο Καραμέρος πήρε θέση, ο υπουργός άρχισε να φωνάζει: «Ο Πολάκης τα έγραψε αυτά στο Facebook! Ο αρχηγός σου τα έγραψε, κύριε! Ο Πολάκης είναι αρχηγός σου τώρα! Ο αρχηγός σου τα έγραψε! Εντάξει, πάμε λοιπόν. Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά. Άρα, μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο; Δηλαδή μπορεί να λέει «με ενοχλεί το ύφος του Μπέου» και την ίδια στιγμή να κάνει Υπερτομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται! Μα δεν γίνεται,βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται» είπε ο Άδωνις προκαλώντας την αντίδραση του Καραμέρου.

Παρά το γεγονός ότι η τσιριχτή φωνή του Άδωνι ακουγόταν «καμπάνα», ο ίδιος κατηγόρησε τον Καραμέρο ότι δεν τον άφησε να μιλήσει και να ακουστεί. Σε αυτό το σημείο μάλιστα ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε με περιπαικτική διάθεση «αγαπάτε τη φωνή σας, αυτό είναι γνωστό».

«Με μένα δεν θα λέτε ότι θέλετε» ακούστηκε να λέει ο Γ. Καραμέρος και η ένταση συνεχίστηκε. «Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε μένα δεν περνάει! Θα ‘σαι φρόνιμος» είπε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γεωργιάδη να του απαντάει «τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ