Ισραήλ: Μαζικές δολοφονίες αμάχων, απαγωγές δεκάδων στρατιωτών, πληροφορίες για χτύπημα και στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφόνησαν ηλικιωμένες γυναίκες σε στάσεις λεωφορείου, γυναίκες μέσα στα αυτοκίνητα τους, αναρτούν βίντεο με βασανισμό αιχμαλώτων. Η Χαμάς, σύμμαχος της Τουρκίας, έκανε τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση των τελευταίων 50 ετών στο Ισραήλ.

Η επίθεση στο Ισραήλ από ενόπλους της Χαμάς συνεχίζεται και οι πληροφορίες που έρχονται πραγματικά προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση, από τη Γάζα έχουν εκτοξευτεί πάνω από 5000 ρουκέτες, που φαίνεται να έχουν πλήξει ακόμα και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Πληροφορία της τελευταίας στιγμής Κάνει λόγο για πέντε νεκρούς από το πλήγμα στο αεροδρόμιο.

Οι σφαγές αμάχων συνεχίζονται με ηλικιωμένες αλλά και νεαρές γυναίκες να βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων, ενώ οι φωτογραφίες των δολοφονημένων γυναικών κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για δεκάδες ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν πέσει στα χέρια της Χαμάς και έχουν μεταφερθεί στη Γάζα είτε ζωντανοί, ήταν νεκροί.

Αεροπορική βάση που βρίσκεται κοντά στη Γάζα, εκκενώνεται από τον ισραηλινό στρατό.

Τρομοκράτες με τις Ταξιαρχίες Al-Qassam της Χαμάς φέρεται να κατέλαβαν μια Ισραηλινή Στρατιωτική Βάση κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

IMG 3929
Φωτογραφία από την βάση που έχει καταλάβει η Χαμάς

Στο Ισραήλ επικρατεί οργή, διότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί τα τελευταία 50 χρόνια και θεωρείται μία τεράστια αποτυχία της κυβέρνησης.

Τα βίντεο με τον βασανισμό των αιχμαλώτων στρατιωτών ήδη προκαλούν κύμα οργής.

Δείτε τα σημεία όπου έχουν υπάρξει σοβαρά πλήγματα από τις ρουκέτες. Τα πλήγματα πάντως συνεχίζονται

IMG 3928

ΔΗΜΟΦΙΛΗ