Η τρομακτική στιγμή που το Ισραήλ χτύπησε Πύργο στη Γάζα LIVE πίσω από την ρεπόρτερ του Al Jazeera

Η στιγμή της κατάρρευσης του «Πύργου της Παλαιστίνης» στη Γάζα - Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο πολυώροφους πύργους στη Γάζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς τοποθετεί σκόπιμα τα στρατιωτικά της μέσα στην καρδιά του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας”, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός.

“Πριν από την επίθεση, προειδοποίησε εκ των προτέρων τους ενοίκους του κτιρίου και τους ζήτησαν να εκκενώσουν το κτίριο”, προσθέτει ο στρατός.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας δηλώνουν ότι πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον δύο πολυώροφων πύργων στη Λωρίδα της Γάζας που χρησιμοποιούνταν για τη στέγαση περιουσιακών στοιχείων της Χαμάς.

Η στιγμή της κατάρρευσης του «Πύργου της Παλαιστίνης» στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι έπληξε «δύο πολυόροφα κτίρια» με αεροπορικές επιδρομές, κατηγορώντας την «τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς», που βρίσκεται στην εξουσία στη Γάζα, ότι προστατεύει τη στρατιωτική της υποδομή «στην καρδιά του πληθυσμού» του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο στρατός τόνισε ότι προειδοποίησε τους κατοίκους πριν από τα πλήγματα και «τους ζήτησε να εκκενώσουν την περιοχή».

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε ότι 232 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από σήμερα το πρωί στον παλαιστινιακό θύλακα από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα. Παράλληλα 1.700 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να μάχεται στην ισραηλινή επικράτεια εναντίον «εκατοντάδων» ενόπλων που έχουν «εισβάλει» στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Ρίτσαρντ Χεχτ, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ