Η Τουρκία σφάζει γυναίκες και παιδιά χωρίς καμία διεθνή κατακραυγή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού η Τουρκία εξόπλισε την Χαμάς και υποδαύλισε την ισλαμική τρομοκρατία σε όλη την μέση Ανατολή, από την Τυνησία μέχρι την Συρία, τώρα για άλλη μια φορά, προβαίνει σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε κυρίαρχες χώρες. Χωρίς καμία κατακραυγή!

Χωρίς καμία κατακραυγή από την Δύση, η δολοφονική Τουρκία ακόμα συνεχίζει τα χτυπήματα κατά αμάχων και υποδομών στις Κουρδικές περιοχές της Συρίας.

Πρόκειται για σαφή εγκλήματα πολέμου

Ο Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι καταγγέλει:

Μέσα σε 72 ώρες, η Τουρκία βομβάρδισε τις ασφαλείς περιοχές μας σε περισσότερες από 145 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων σταθμών ηλεκτρισμού, νερού και ενέργειας, νοσοκομείων και σχολείων.

Η τελευταία τουρκική επίθεση στόχευσε άμεσα τις προσπάθειες και τις δυνατότητες της Αυτόνομης Διοίκησης του Συριακού Κουρδιστάν με επιθετικές πολιτικές ώστε να παραλύσει τη ζωή των πολιτών. Είναι μια στόχευση των διεθνών προσπαθειών και του έργου των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και των πολιτικών ιδρυμάτων που εργάστηκαν για την εδραίωση της σταθερότητας και την εξυπηρέτηση του τοπικού πληθυσμού μετά την ήττα του ISIS.

Καταστροφή υποδομών Θεωρείται έγκλημα πολέμου.

Δείτε φωτογραφίες από θύματα της τουρκικής τρομοκρατίας:

IMG 3969
Γυναίκες και παιδιά θύματα της τουρκικής τρομοκρατίας

IMG 3968 IMG 3967

ΔΗΜΟΦΙΛΗ