Σάλος στην εκπομπή της Σιας Κοσιωνη στο Σκαι: “Μαρμάρωσε” ο Χρυσοχοϊδης – Τι απαντά ο ίδιος που ζητά να κατέβουν τα βιντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρμάρωσε οταν ρωτήθηκε για τον Αχιλλέα Μπεο ο Μιχαλης Χρυσοχοϊδης.

Για «διαστρέβλωση της πραγματικότητας» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να κατεβάσει «γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο» που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο και η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου

Σε ανάρτησή του ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται σε βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα social media και τον παρουσιάζει να μην απαντά σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου για τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Το βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό του και ο Νάσος Ηλιόπουλος με το σχόλιο «Κλασική περίπτωση βλάβης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας “ειδήσεις” εκεί που δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του» σημειώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης και συνεχίζει: «Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Χρυσοχοΐδης «παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημα του».

«Αυτήν ακριβώς τη “σιωπή” μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα» τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ