Τεράστια επιτυχία του Χάρη Ρωμά στο Χαλάνδρι – Κατάφερε να τερματίσει ανάμεσα στους τρεις πρώτους του γράφουν στο διαδίκτυο και γελάνε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακό ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα για τον Χάρη Ρώμα που διεκδικούσε τον Δήμο Χαλανδρίου και η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν το περίμενε. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο πανελλήνιο, είχε όρεξη και διάθεση να αγωνιστεί για τα κοινά, ωστόσο ήρθε τρίτος σε ψήφους.

Ο Χάρης Ρώμας κατάφερε να συγκεντρώσει 14,91%, ενώ ο Σίμος Ρούσσος με42,84% θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία, σε μια μονομαχία με την Χρύσα Αγαπητού που συγκέντρωσε 25,52%.

5124587

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Ρώμας ο οποίος έχει διατελέσει και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Αττική, έχει απογοητευτεί με το αποτέλεσμα της Κυριακής και δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει τον χώρο, προκειμένου να αφοσιωθεί στη μυθοπλασία και το θέατρο, καθώς ο ίδιος γνωρίζει πώς το κοινό του τον αγαπά και περιμένει την επιστροφή του με αγωνία. Στις καρδιές τους άλλωστε, θα είναι πάντα ο αγαπημένος τους (τηλεοπτικός) Δήμαρχος Περίανδρος Πόπωτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ