Σάλος: Τούρκος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ωναση στη νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα για την νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν για την ιστορία της Μαρία Κάλλας έχουν ξεκινήσει με την Αντζελίνα Τζολί να υποδύεται τη μεγαλύτερη Λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα. Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση,ο Τούρκος ηθοποιός Χαλούκ Μπιλγκινέρ. 

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλαςστο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα» δήλωσε ο σκηνοθέτης για την επερχόμενη ταινία του που θα εστιάσει στις τελευταίτες ημέρες της ντίβας στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του 70.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα δούμε τον Τούρκο ηθοποιό βραβευμένο με Emmy Χαλούκ Μπιλγκινέρ ενώ η Βαλέρια Γκολίνο την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της Κάλλας, Υακίνθη γνωστή και ως Τζάκι.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες περίπου και θα γίνουν σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο, κάτι που σημαίνει πως μάλλον η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί τη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ