Η Ισραηλινή Αεροπορία στις χθεσινές νυκτερινές επιχειρήσεις έπληξε πάνω από 300 στόχους της Χαμάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχητικά αεροσκάφη της IAF έπληξαν πάνω από 80 στόχους στο Beit Hanoun στη Λωρίδα της Γάζας.

20231011 121045

Στους στόχους συμπεριλαμβάνονται δύο υποκαταστήματα τραπεζών που χρησιμοποιεί η Χαμάς για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας στη Γάζα, μια υπόγεια σήραγγα και δύο επιχειρησιακά κέντρα διοίκησης που χρησιμοποιεί η Χαμάς για να κατευθύνει τρομοκρατικές δραστηριότητες κατά του Ισραήλ.

Επιπλέον, η IAF έπληξε δύο τρομοκρατικές οργανώσεις της Χαμάς που χρησιμοποιούνται για εκπαίδευση, κατασκευή και αποθήκευση όπλων. 

Σε ένα από τα συγκροτήματα χτυπήθηκε το αρχηγείο του διοικητή της βόρειας ταξιαρχίας της Χαμάς.
Επιπλέον, χτυπήθηκε υποδομή  συμπεριλαμβανομένης μιας αποθήκης όπλων – που βρίσκεται στην κατοικία ενός στελέχους του ναυτικού της Χαμάς. Επιπλέον, στόχευσε ένα επιχειρησιακό κέντρο διοίκησης της Ισλαμικής Τζιχάντ που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις πυραύλων της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Η IAF έπληξε επίσης υποδομές που χρησιμοποιούνταν από τον Λούι Καπίσα, πρώην κρατούμενο και ανώτερο στέλεχος στα κεντρικά γραφεία της Χαμάς στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια, ο οποίος διεύθυνε τρομοκρατικές δραστηριότητες εναντίον του Ισραήλ. 

Τα αεροσκάφη έπληξαν επίσης μια εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων της Ισλαμικής Τζιχάντ και μια βάση για τις επιχειρήσεις της που βρίσκεται μέσα σε ένα τζαμί. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ