16χρονη μαθητρια τραυματίστηκε πέφτοντας σε τρύπα ενω περπατούσε ανέμελη στο πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της Λαμίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαχτάρησε μια 16χρονη μαθήτρια στη Λαμία σήμερα το μεσημέρι όταν, εκεί που περπατούσε, ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της στην κυριολεξία.

Το κορίτσι επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της, περπατώντας στο πεζοδρόμιο πολυσύχναστου σημείου της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνών. Στα καλά καθούμενα το αριστερό της πόδι μπήκε μέσα σε μια μεγάλη ακάλυπτη τρύπα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, η 16χρονη φοβήθηκε και πήρε τους γονείς της τηλέφωνο για να την πάνε σπίτι, ενώ έσπευσε να την βοηθήσει μια ηλικιωμένη κυρία που είδε τι συνέβη.

«Έλεος, αυτά είναι τα αποτελέσματα από ημιτελή έργα. Αυτή η τρύπα βρίσκεται στην οδό Αθηνών λίγο πάνω από το περίπτερο μπροστά στον Σκλαβενίτη από όπου περνάνε εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά όλων των ηλικιών», δήλωσε στο LamiaReport η μητέρα της 16χρονης .

Και συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά αν πέσει ένα ηλικιωμένος μέσα σε τέτοια τρύπα τι θα του συμβεί; Και γω ανησυχώ για το κορίτσι μου μην έχει πάθει καμιά ζημιά στο γόνατό της. Θέλω να πιστεύω ότι γλυτώσαμε τα χειρότερα αλλά οπωσδήποτε ανησυχώ. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, αν όχι εγκληματική αυτή η παράλειψη. Ελπίζω μετά από αυτό να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι και να μην κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος».

Πάντως παρά την ενημέρωση των αρμοδίων, πέντε ώρες μετά το ατύχημα η τρύπα παρέμεινε και μια πολίτης την κάλυψε προσωρινά με ένα… κεραμίδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ