Για τις ΗΠΑ θα ταξιδεψει ο Στεφανος Κασσελακης την Κυριακή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάει να φέρει τα χειμωνιάτικα ο Κασσελάκης! Φεύγει για τις ΗΠΑ την Κυριακή, εν μέσω εκλογών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ξαφνικά προχθές πληροφορήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Αμερική, σε ένα ταξίδι με άγνωστη διάρκεια, τουλάχιστον για την ώρα.

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Είχαν δηλώσει μόλις εξελέγη, κυρίως, ο αδελφός του Στέλιος και ο πατέρας του ότι θα πάει στην Αμερική να φέρει τα χειμωνιάτικά του. Οπως μας είχαν τότε πληροφορήσει οι δικοί του, είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, προφανώς μόνο με… το μαγιό του, και ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ… αναπάντεχα!

«Θα πάνε με τον Τάιλερ για να φέρουν τα ρούχα τους, καθώς έχουν πακετάρει για καλοκαίρι. Δεν περίμεναν ότι θα γίνει όλο αυτό» έλεγε ο Στέλιος Κασσελάκης και να που δικαιώθηκε.

Την ίδια στιγμή, χθες, ο Κασσελάκης, από τη μία, ανακοίνωσε τη «σκιώδη κυβέρνησή του» και, από την άλλη, απείλησε τους διαφωνούντες πως «όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος». Με λίγα λόγια, παραμονές εκλογών ανοίγει νέο μέτωπο, μετά τα ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα του κόμματος. Στον αέρα βρίσκεται και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τις 22 Οκτωβρίου, όπως είχε οριστεί προ ολίγων ημερών από την Κουμουνδούρου, καθώς δεν ξέρουν εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει προλάβει να ετοιμάσει βαλίτσες επιστροφής με τα μπουφάν και τις γούνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ