Συγκλονιζει ο πατέρας κοριτσιού που σκότωσαν οι άνδρες της Χαμάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φρίκη του πολέμου στο Ισραήλ αποτυπώνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο με έναν πατέρα που κλαίει ανακουφισμένος όταν μαθαίνει ότι το παιδί του είναι νεκρό.

Πρόκειται για τον Ισραηλινό Thomas Hand που εδώ και δύο μέρες περίμενε να μάθει με αγωνία που βρίσκεται το 8χρονο κοριτσάκι του. Η μικρή Emily που αγνοούνταν από το Σάββατο, όταν ξεκίνησε η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, βρέθηκε τελικά νεκρή. Η 8χρονη βρισκόταν σε κιμπούτς όπου είχε πάει να περάσει το βράδυ μαζί με την οικογένεια της φίλης της, όταν η Χαμάς εισέβαλλε σφαγιάζοντας παιδιά και ενήλικες.

76461035 12621843 Eight year old Emily Hand was murdered by Hamas terrorists on Sa a 10 169709909394 1

«Δεν το κάνει πολύ συχνά, αλλά δυστυχώς εκείνο το βράδυ, το συγκεκριμένο βράδυ – Παρασκευή βράδυ – πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι της φίλης της» δήλωσε ο Thomas Hand στο CNN όταν αναζητούσε το παιδί του. Ο ίδιος πληροφορήθηκε στη συνέχεια ότι η κόρη του βρέθηκε νεκρή στο κιμπούτς που δέχτηκε επίθεση.

image editor output image1632843915 1697016609571

Με δάκρυα στα μάτια, ο δύστυχος πατέρας εξήγησε ότι είναι προτιμότερο που το παιδί του είναι νεκρό από το να δέχεται τα τρομερά βασανιστήρια της Χαμάς: «Προτιμώ που η κόρη μου είναι νεκρή παρά να ήταν αιχμάλωτη της Χαμάς». «Αυτή ήταν η καλύτερη είδηση από τις πιθανότητες που είχε…» είπε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ