Ή η Τουρκία θα επιβιώσει, ή η ανθρωπότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόμπασε πάλι ο Ερντογάν, μπροστά στους δικούς του, λέγοντας πως η Παλαιστίνη, ή κάτι τέτοιο, ήταν πιο ειρηνική υπό την τότε Τουρκική κατοχή, από το ότι είναι σήμερα. «Μπράβο το πέτυχες».

Η Παλαιστίνη λοιπόν, σύμφωνα με τον Τούρκο, «ειρηνικά» κατελήφθη και ομοίως ειρηνικά ξε κατελήφθη από τον ίδιο, και τα δύο, σύμφωνα με τα «αρχεία» που μόνο ο ίδιος κατέχει. Ας έλεγαν τα ίδια και οι απόγονοι των υπό κατοχή τότε λαών.

Έχει γούστο έπειτα από τον Τούρκο, να πάρει τη «σκυτάλη» και ο όμοιος του, Ναζί, ισχυριζόμενος το ίδιο και για την χώρα μας λόγω του τότε Δεκέμβρη που αμέσως μετά ακολούθησε.

Άρα η Πάξ Τουρκάλα είναι στις προθέσεις του Ερντογάν ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που ο Μπλίνκεν πασχίζει να τον προμηθεύσει με ότι το πιο σύγχρονο από το οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Για να μην «πονοκεφαλιάζει» το Αμερικανικό πεντάγωνο υπό έναν υπουργό που κανένας δεν γνωρίζει.

Εν κατακλείδι, η Τουρκία δεν κρύβει τις προθέσεις της. Θέλει να καταπιεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εκτός εάν η ανθρωπότητα προλάβει και καταπιεί την Τουρκία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ