Σχέδιο εξόντωσης του Ρόμπερτ Μενέντεζ: «Πράκτορας της Αιγύπτου» η νέα, γελοία κατηγορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποδεικνύεται πλέον ότι μιλάμε για τουρκικό δάχτυλο! Μόνο πράκτορες της Τουρκίας θα μπορούσαν να κατηγορήσουν έναν αμερικανό πολιτικό για τις σχέσεις του με την Αίγυπτο του Αλ Σίσι, ο οποίος έσωσε την Ευρώπη και ολόκληρη τη Δύση από την τρομοκρατική λαίλαπα.

Στο αναθεωρημένο κατηγορητήριο που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς του Μανχάταν αναφέρουν ότι «παρείχε ευαίσθητες πληροφορίες για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και έλαβε άλλα μέτρα που βοήθησαν κρυφά την κυβέρνηση της Αιγύπτου».

Προστίθεται, δε: «Από τουλάχιστον τον Ιανουάριο του 2018 έως τουλάχιστον τον Ιούνιο του 2022, στην Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης και αλλού, οι κατηγορούμενοι Ρόμπερτ Μενέντεζ, Ναντίν Μενέντεζ, γνωστός και ως «Ναντίν Αρσλανιάν», και WAEL HANA, γνωστός και ως “Will Hana”, και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι, εκ προθέσεως και εν γνώσει τους συνωμότησαν, συνωμότησαν, συνομολόγησαν και συμφώνησαν από κοινού και μεταξύ τους,ώστε ένας δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, να ενεργεί ως πράκτορας ξένου εντολέα, δηλαδή της κυβέρνησης της Αιγύπτου και Αιγύπτιων αξιωματούχων».

Το όλο κατηγορητήριο θυμίζει ελληνική φυλλάδα που εκτελεί συμβόλαιο εξόντωσης κατά πολιτικού…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ