Σφοδρή επίθεση Καρανικα: Σβέρκο κούλαρε – Είσαι διορισμένος και εμείς σε πληρώνουμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σβέρκο κούλαρε.
Είσαι διορισμένος και εμείς σε πληρώνουμε.
Σεβασμός στην κοινωνία που λειτουργεί δημοκρατικά και οχι Ελιτίστικα όπως σου έμαθαν τα στελέχη των φραξιών, αρα σεβασμό στην πλειοψηφία.
Αν δεν αρέσει μπορείς να παραιτηθείς,
καθώς με τίποτα δεν σου δώσαμε το δικαίωμα να μας προσβάλεις με τις απολίτικες υστερίες σου και το επίπεδο ανάλυσης που ταιριάζει στους αναγνώστες του Μακελιού.
Η ελευθεροτυπία ισχύει και δεν έχει σχέση με την αυθαιρεσία σου και η εμπάθεια σου θα έπρεπε να σου θυμίσει συνάμα ότι ακόμα ισχύει ο διορισμός σου και δεν ανέλαβες το καλοπληρωμένο σου αξίωμα αντικειμενικά και αξιοκρατικά.
Είναι προφανές ότι η νέα δημοκρατική κατάσταση στο κόμμα με τον νέο πρόεδρο σε φέρνει σε δύσκολη θέση όπως και τα περισσότερα μόνιμα στελέχη του αναχρονισμού, γιατί πλέον απαιτείται κοινωνική γείωση και σεβασμός στην δημοκρατία.
Ο εργοδότης σου, δηλαδή εμείς,
δεν σου επιτρέπουμε να προσβάλεις την νοημοσύνη του κόσμου και όταν εκφράζεις προσωπικές πολιτικές κρίσεις να αποφεύγεις τις ψυχολογικές γιατί θολώνουν την λογική σκέψη.
Το ράδιο κόκκινο δεν ανοίκει σε φράξια ούτε στην δημοσιογραφική εμπάθεια και αδυναμία να αναγνωρίσεις τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis.
Θα παρακαλούσα το Δ.Σ του ράδιο κόκκινου να επιμεληθεί της κακοήθειας του στελέχους της.
Αντιδεοντολογική συμπεριφορά λόγω υπαρξιακής υστερίας δεν ταιριάζει στην Αριστερά .
Οι βαρωνίες και τα τσιφλίκια στην δεξιά ταιριάζουν και οχι στην Αριστερά, στον Συριζαπς.
Αν έχει κάποια δημοσιογραφική αξία ο Σβέρκος ας το αποδείξει στην αγορά αξιοκρατικά και όχι στο ράδιο κόκκινο με τον διορισμό του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ