Δυσαρεστημένοι εκδότες και καναλάρχες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι αυτοί οι δυσαρεστημένοι έχουν δώσει ένα άτυπο ραντεβού: μέτα τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, αυτά που σιγοψυθυρίζουν ιδιωτικά, να αρχίσουν να τα λένε και δημόσια.

Μπορεί ο Πρωθυπουργός να καυχιέται ότι «παίζει χωρίς αντίπαλο», εννοώντας ότι δεν έχει απέναντι μια αξιόμαχη αντιπολίτευση, αλλά κάλο θα ήταν να θυμηθεί ότι συχνά τη μεγαλύτερη ζημιά την έχουν κάνει οι «εσωτερικοί εχθροί».

Να του δώσουμε, λοιπόν, μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Δυο-τρεις εκδότες και ιδιοκτήτες καναλιών εκφράζουν πλέον ανοιχτά έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του και την κυβέρνησή του. Ο ένας για τα «πεπραγμένα» του στον αθλητισμό, ο άλλος γιατί «δεν τον ακούει πλέον», ο έτερος γιατί «ο πεινασμένος… δουλείες ονειρεύεται» και πάει λέγοντας.

Για να διευρύνουμε την πληροφόρηση του Μεγάρου Μαξίμου όλοι αυτοί οι δυσαρεστημένοι έχουν δώσει ένα άτυπο ραντεβού: μέτα τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, από Δευτέρα δηλαδή, αυτά που σιγοψυθυρίζουν ιδιωτικά, να αρχίσουν να τα λένε και δημόσια. Από τα Μέσα που διαθέτουν…

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ