Ο σφαγέας Ερντογάν έχει το θράσος να μιλάει για «εισβολές»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την Τουρκία να εξακολουθεί, δια στόματος Προέδρου της και όχι μόνο αφού ουδείς από τους άλλους διαφώνησε, να επιμένει (ποιός; ο Τουρκος) «ειρηνικά» το Ελληνικό ΥΠΕΞ πρέπει να υπάρξει πολύ προσεκτικό στις Εθνικές πλέον τοποθετήσεις του, διότι κάθε διπλωματικός ελιγμός εφεξής θα αγγίζει και το Κυπριακό πρόβλημα.

Συνεπώς με τον Ερντογάν να προσπαθεί να πλασαριστεί στα κουμάντα επί της προσωρινής ειρήνευσης στην Γάζα, δεν πρέπει να περάσει το ότι ο η παρουσία του Τουρκικού στρατού στην κατεχόμενη Κύπρο, είναι «ειρηνική» που μόνο ειρηνευτική δεν είναι, όπως δεκαετίες τώρα προσπαθούν να την πασάρουν διεθνώς οι Τούρκοι.

Είναι ένας αιμοσταγής, απο το αίμα χιλιάδων νεκρών και αγνοουμένων Ελλήνων, στρατός, που διέπραξε ότι διέπραξαν οι Παλαιστίνιοι, και κατά πολύ χειρότερα, εναντίον όλων αυτών που όλοι είδαμε. Ότι ακριβώς διέπρατταν οι αιμοσταγείς πρόγονοι τους πειρατές που κούρσεψαν, για εκατονταετίες, τον πλούτο μαζί με τους ανθρώπους, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς όλους όσους αντιστάθηκαν το σκλαβοπάζαρο.

Επειδή λοιπόν η κατάσταση στο Ισραήλ και με τους μεν αλλά και τους δεν, ναί είναι σε πάρα πολλά σημεία ταιριαστή με τις σφαγές του Ελληνισμού στην Κύπρο, όπως και σε όλο τον Ελληνισμό παλαιότερα, και με πολλά τέτοια «υποσχόμενα» από τους ίδιους τους σφαγείς για το μέλλον, μόνο προσοχή, και μακριά από μικροκομματικές στρεβλώσεις, που μόνο βλάπτουν εγκληματικά, και που υποστήκαμε και πληρώσαμε, όπως πληρώσαμε στην Ιστορία μας.

Εν κατακλείδι απαραβίαστα σύνορα για όλους τους λαούς του κόσμου.
Για δε την Παλαιστίνη όχι εισβολή Ισραηλινών, και όχι ύπαρξη «ενόπλων ή και μή ενόπλων κουρσάρων» στην Γάζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ